Nieuws

Iedereen welkom om samen het seizoen gezellig, sportief en heerlijk af te sluiten!

Inschrijven --> https://app.twizzit.com/go/Seizoensafsluit-2024

Steun Decospan Volley Team Menen Jeugd met onze Klaaskoekenactie!
Geniet van heerlijke traditionele klaaskoeken en steun tegelijkertijd onze jeugdspelers!
Bestel vóór 26 november 2023 via spelers, trainers, bestuursleden, online via de QR-code of via de link: https://app.twizzit.com/go/Klaaskoekenverkoop2023
Wist je al dat je onze club financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost. Gewoon door eerst via https://www.trooper.be/.../trooperverenig.../volleyteammenen
te passeren en vanop die pagina door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops.
 

September is ''Maand van de sportclub''.
Kom zeker eens proberen en ontdek hoe leuk volleybal is!

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Bij VT Decospan Menen hebben we als doel de jeugd, ieder op zijn niveau, zo goed mogelijk, onder een zo goed mogelijke begeleiding en in een leuke sfeer laten kennismaken met volleybal en het ploeg- en clubgebeuren. 

Dit willen we bereiken door op de eerste plaats een degelijke en kwalitatieve opleiding aan te bieden met zoveel mogelijk gediplomeerde trainers, een opvolging van de spelers op sportief vlak en met de nodige pedagogische ondersteuning.

Naast de sportieve activiteiten bieden we ook enkele niet-volleybalactiviteiten aan ter bevordering van de clubgeest en het sociale contact tussen de leden.

Kortom we willen een club zijn waar de jeugd centraal staat en iedereen met veel plezier en respect voor elkaar naartoe komt. Een club waar ieder op zijn niveau zijn hobby onder de beste omstandigheden kan beoefenen.

© website powered by Twizzit.com